NY BLOGG

Här är min nya blogg: www.dying-totellyou.blogspot.com http://dying-totellyou.blogspot.com
Publicerad 01.11.2011 kl. 18:51

NY BLOGG

Här är min nya blogg: www.dying-totellyou.blogspot.com www.dying-totellyou.blogspot.com www.dying-totellyou.blogspot.com
Publicerad 01.11.2011 kl. 18:51

JAG ÄR TILLBAKA!!

Jag är tillbaka från blogtorkan!!
julen kom och for och imorgon är det nyår! herregud nog måste man ju hinna blogga ännu före 2010 tar slut.
just nu funderar jag faktiskt på att kanske byta blogg, det känns som om ratata inte riktigt utvecklas nå mer... hmm får se.

GOD JUL i eftrskott!

Publicerad 30.12.2010 kl. 20:38

5 DECEMBER

Igår hade vi en flickkväll med pargasflickorna, vi var alla på ett o samma ställe, det var säkert ett år (okej kanske lite mindre..) som vi alla sågs sist! det var najs, god mat o skratt o prat. efter att vi hade varit hos sandra en stund fortsatte de flesta vidare ut till bar4 och the monkey. Nånstans i yrandet hittade jag en camilla också! Såna här söndagar har man inte ofta! tack flickor för en fin kväll<3
Publicerad 06.12.2010 kl. 16:41

SUSHI

En kväll for ja o robin o hälsa på ti anu o nickes nya kämppä. Där var fullt med trevliga kokkolobor och sushi! Anu o flickornma var duktiga och gjorde själv hemmalagad sushi. Jag var inte till så stor nytta, bara titta på o drack öl men bra blev det;)
Alla borde testa att gör det hemma, billigt och enkelt!

Publicerad 06.12.2010 kl. 14:41

DOM ÄR HÄR!!

Mina skor har nu redan kommit! de här beställde jag från bubbleroom och på deras hemsida stod det att det kan ta flera veckor förrän dom kommer, men det tog typ bara ett veckoslut!
och om några dagar borde nelly skorna också komma. okej, dethär året får jag inte mera köpa skor... från och med nu är det sko-lakko.


bubbleroom 64,90€
Publicerad 29.11.2010 kl. 17:05

LAT-SHOPPING

Eftersom de är storm där ute vill man ju helst inte gå ut i onödan så har jag shoppat lite ida, via nettin;) två par skor har jag på kommande!
men det enda negativa är ju med att beställa att man måste vänta på att få hem dem!! nåh, nelly lovar att dom e här om bara två dagar, kanske man orkar vänta så länge...


Dom svarta är snart mina! nelly, 46,90€
Publicerad 24.11.2010 kl. 22:46

DESIGN BY FALIN


Den här fina poron går jag nuförtiden omkring med. Sånt här snyggt fixar malin i skolan!
Tack malin för denna fina brosch!
Publicerad 15.11.2010 kl. 18:25

DYNKKYN

Efter att jag kom hem från pargas igår kom några kompisar hit. Tyvärr är de här de enda fotona jag tog.. hahah inte riktigt av den finaste sorten men de förklarar ganska bra hurdan kväll vi hade! sen for vi vidare till dynamo och där vi hade ännu roligare!

Nu ska jag ta o städa lite för robin kommer äntligen hem! jej! de e nog  bara ett par nätter han har varit borta men ändå:) men först ska ja se lite på desperate housewifes;) seeeen kan man ta tag i städningen, kanske...

Och joo, jag måste på allvar sluta med den där fiskmunsgrejen. börjar så småningom bli lite störande hehe.Publicerad 14.11.2010 kl. 14:38

MISSIONSBODEN

Förutom att bara slappa har jag varit med janina i pargas loppisar o leta efter tyg till min kollektion. Tygfronten var ganska dålig, det fanns mest tyg för toiler MEN ett par snygga skor hittade jag! för bara 2 euro dessutom.

Publicerad 13.11.2010 kl. 15:57

HEMMA I PARGAS

Den här fredagen och halva lördagen spenderade jag hemma i pargas med familjen..
Här försökte jag få skolsaker gjorda men det gick inte så bra. fanns en massa annat roligt att göra istället, tex att slappa, äta gott (o gratis!!) o se på tv.


Fina cupcakes som man kan hänga i  granenOch fåren har flyttat tillbaka till gamla malmen! haha
Publicerad 13.11.2010 kl. 15:51

GLÖGGKVÄLLFör nån dag sen fick jag mina vänner övertalade att skippa skola och komma o dricka glögg hem till mej, o det var ingen vanlig glögg utan Blossa glögg edition 2010;) men det smakade starksprit så vi övergick till öl men det är ju tanken som räknas.

Efter glöggen sprang vi ut i snöstormen och for till kuka på bingo! Där blev alla mina kompisar väldigt nåloga över mej eftersom jag tordde jag vann men så var det ju inte rikit.. (plus att jag tror ännu också att det var anu eller nina som gjorde det på flit...)
nåh, anu vann iaf 68 stycken kritor! sen for jag o anu o köpa fettiga ada pizzor o tog taxin hem. så en trevlig tisdag med andra ord.

Annors har jag varit nästan en vecka på jobb så det har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden. men nu då jag är tillbaka i snöiga Åbo så blir det väl ändring på det!
Publicerad 11.11.2010 kl. 12:05

Hakki gästbloggar

Hej alla fridas läsare!:D

Jag sitter här hos frida med frida och anu och lysnnar på under pressure me queen, vi dicker stark glögg, som frida bjuder på ikväll och livet kan ej vara bättre en tisdag kväll!

Jag lämnar detta inlägg kort och koncist! Frida är en toppen värdinna!

Hakki
Publicerad 09.11.2010 kl. 19:05

PÅ GEE

Nu e jag på gång!! jag har vaknat från höstkoman och nu ska de fixas o grejjas! arbetsintervjun är över, och nu ska jag köpa tyg till mina kommande kläder plus planera kollektionen lite mer och packa o sånt. ojojoj nu händer det saker!
ibland lyckas man.
wuhuu
Publicerad 03.11.2010 kl. 12:28

MOT FRISÖREN HENNA

just nu sitter jag i skolan o väntar på att robin ska hämta mej så vi kan åka till pargas! Där ska jag träffa henna (vilket var helt super länge sen jag såg henne sist!!) o så ska hon klippa o färga mitt hår.

På sommaren då jag fyllde år så fick jag ett presentkort av henne o sandra så nu äntligen ska ja ta o använda det. henna är ju snart färdig utbildad frissa så hur lyxigt är det inte att få fara gratis på en klippning;)

MEN nu är problemet det, färga eller icke färga, klippa eller icke klippa. mitt hår är kaos just nu. halvflint, klyvna toppar, 10cm lång utväxt o masssa annat. ojoj henna kommer nog att få en ordentlig utmaning.
mitt hår frissornas mardröm.


tack sandra o henna för födelsedagpresenten! jag är verkligen i behov av de;)
Publicerad 01.11.2010 kl. 11:42

jag är frida. jag bor i åbo och studerar formgivning. Jag är inriktad på beklädnad, så mode är ett av mina största intressen. Jag skriver om allt viktigt och mindre viktigt. mest mindre viktigt. All the images and photos not taken by me are copied from the internet, adverts, fashion websites and from private blogs. I don't want to take any credit, it's only inspiration that i want to share!

Senaste kommentarer

11.06, 08:08MICKE J. KAVAJ av Frida
10.06, 22:58MICKE J. KAVAJ av isabella
10.06, 22:55MICKE J. KAVAJ av en apa
11.03, 22:15MICKE J. KAVAJ av daniella
08.10, 16:09MICKE J. KAVAJ av x